Robospot systemer nu i udlejning

Robospot systemer nu i udlejning
23. januar 2019 Anders Svendsen

Nyt i udlejning:

Robospot systemer

Vi har udviddet vores udlejningsportefølje med Robospot følgespot systemer fra Robe. Følgespot systemet fra Robe passer perfekt med vores mange lamper fra Robe. Megapointe, BMFL og DL4s for at nævne et par stykker. Med denne løsning kan følgespot operatøren placeres hvor som helst på Venue, hvilket er med til at lette opsætning og afvikling. Hele systemet kommer i en samlet pakke med stativ, 15,6″ touchskærm og håndtag. Enkelt og nemt.

Man er ikke tvunget til at finde plads til en stor følgespot i loftet eller på tribunen. Man kan gemme følgespotten blandt alle de andre lamper. Fleksibelt og flot.

Læs mere her.

DAC-70

Vi har længe ledt efter en converter, som kunne indgå i vores store AV-udstyrs portefølje. Den har vi fundet nu. DAC70 er med sine mange scalerings muligheder perfekt for os, og accepterer de mest almindelige formater. Det er med andre ord en AV Schweizerkniv.

Læs mere her.

Gefen FM500

Kravene til LED skærme og infrastruktur blir større og større. Vi har i forvejen en større mængde MX4 fiber kabler og i den forbindelse havde vi brug for at styrke vores infrastruktur yderligere. Vi har derfor indkøbt Gefen FM500 fiber til DVI convertere. Dette giver os muligheden for at køre DVI signaler over 1000m.

Læs mere her.