Opdatering af Comtechs lydafdeling

Opdatering af Comtechs lydafdeling
25. april 2019 Anders Svendsen

Lydafdelingen har fået vokseværk

I vores fortsatte bestræbelser på, at kunne tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere samlede og moderne løsninger har vi givet vores lydafdeling en tiltrængt opdatering.

Så vi nu har mulighed for at tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere en endnu mere fleksibel og moderne udlejningsportefølje. Dette er en proces, som vi hele tiden arbejder målrettet med i de forskellige udlejningsområder.

Meyer Sound

Vi holder fortsat fast i vores Meyer Sound udstyr. Men vi har skiftet nogle modeller ud og nye er kommet til. Ud er gået JM-1P. Ind er kommet flere LFC-900, Leopard, Galileo Galaxy 816 og ikke mindst den helt nye Ultra X-40. De fleste ting er allerede blevet leveret, dog kan vi først tilbyde Ultra X-40 i slutningen af juni 2019.

Digico pulte

Vi har også indkøbt Digico SD8 pulte. Pultene skal udfylde et hul i vores udlejning for digital pulte. Vi har i forvejen Midas M32R, men havde brug for en endnu større digital pult, til de mange kommende corporate events. Og her er Digico pultene fantastiske med deres mange muligheder for forskellige inputs og outputs.

Diverse

I afdelingen for diverse har vi indkøbt flere Shure WL kanaler, DPA 4011 talerstolsmikroforner og vi har derudover også udskiftet alle vores D:fine headsets til splinternye DPA4088.