Carpark North – Arena tour 2017

Carpark North – Arena tour 2017
15. november 2017 Anders Svendsen

Carpark North Arena tour 2017

Royal Arena

Comtech er i disse dage på tour med Carpark North. Det har vi været mange gange før, men denne produktion er af en størrelse hvor kun få bands i Danmark kan være med.

Lysdesigner Johnny Tinggaard Lydiksen har designet et meget flot setup med mange dimensioner, og mange lag. Der er meget LED skærm, mange lamper, mange effekter og ikke mindst en meget skarp programmering.

Johnny fortæller om setuppet:

”Min drøm er altid at skabe et rum vi kan have med, hvor vi kan arbejde med kontraster og flytte publikums fokus samtidig med at vi understøtter de rigtige intensiteten og stemninger i musikken.

Udtrykket er industrielt med LED skeptron rør der mødes fra gulv til loftet som bandet står indeni. Vi har en del kæder og skærme der hænger ned foran hindanden for at understøtte den industrielle stemning. Jeg syntes det er spændende at arbejde med dybder – især når noget hænger ned foran en videoskærm. Det giver også publikum der står i siderne en større oplevelse da de på den måde kan se mere af produktionen.

Vi bruger skærmene som et scenografisk element – udover at vise indhold arbejder jeg meget med at lyse på og imellem skærmene så de også understøtter fornemmelsen af et rum.”

Aarhus og København har allerede haft fornøjelsen af dette fantastiske setup med flotte anmeldelser til følge.

Vi har leveret følgende produkter til touren:

528 paneler Barco C11 LED skærm (85kvm)
190 paneler 6mm LED skærm (42kvm)
200 paneler 4mm LED skærm (44kvm)
180m Skeptron 10mm LED rør
40 stk. Robe BMFL
31 stk. Atomic Strobe
2 stk. MA2 pulte
2 stk. Hippotozer HD mediaservere

 

Photo by: Morten Rygaard

Produkter brugt på projektet