Tolk

Vi leverer simultantolkeanlæg fra verdens førende producent, BOSCH. Udstyret lever op til de af EU Kommissionen fastlagte krav og er af højeste kvalitet.

Tolkene sidder i lydisoleret tolkebokse og tolker simultant gennem en tolkemikrofon til delegaterne i konferencelokalet. De delegerede i salen, der behøver tolkning, får alle udleveret en trådløs digital modtager med hovedtelefon. På denne vælger de selv kanal samt justerer lydniveauet.

Et simultantolketeam består af minimum 2 tolke pr. sprog, der skiftes til at tolke 20 – 30 minutter af gangen.

Et simultantolkeanlæg kan også bestå af konferencemikrofoner med eller uden kanalvælger. Dette sikrer en dialog mellem mødedeltagere på forskellige sprog, da lyden transmitteres direkte til tolkene, hvis simultantolkning sendes direkte til delegaternes tilsluttede hovedtelefoner.

Tolkene skal som udgangspunkt altid have direkte udsyn til scenen, hvor taleren står og præsenterer eventuelle powerpoint præsentationer. Ved pladsmangel kan tolkene placeres i et tilstødende lokale, hvor vi foran tolkeboksene har placeres medkigsskærme, hvortil billede på taleren samt feed fra powerpointpræsentationen vises. Dette skal altid godkendes ad chef d’équipe, der har ansvaret for tolketeamet.

Ved streaming eller optagelse, skal dette ligeledes informeres til / godkendes af tolkene, da de har copyright på det tolkede.

Vores medarbejdere er stolte af at levere bæredygtige løsninger og yde professionel service og support. Comtech har en unik kombination af færdigheder, som supplerer hinanden og skaber den perfekte synergi. Vores unikke kombination af kompetencer gør os til en alsidig og ressourcestærk partner, der kan trække på de forskellige kompetenceområder efter behov og levere kreative og innovative løsninger.

Vi arbejder kun med udstyr af højeste kvalitet, så vi kan garantere vores kunder, at de får den bedst mulige løsning. Alt udstyr, der leveres, er fremstillet og designet til professionel brug og overholder europæiske standarder. Ved sammensætningen af ​​løsningen fokuserer vi på kvalitet, effektivitet, pålidelighed og funktionalitet. Disse fire fokusområder ligger til grund for vores produktvalg og opbygning af vores løsning.

De leverede løsningerne sammensættes således, at de enkelt og let kan skaleres i forhold til antallet af deltagere, lokaler og eventuelle uforudsete ændringer.

Vi ønsker at være en aktiv samarbejdspartner i hele processen fra den indledende planlægning til afslutningen af ​​mødet, med fokus på at skabe den bedste og mest effektive løsning.

Samarbejdspartnere