Projektorer

Filtre

Showing 1–12 of 19 results

Se 12/24/Alle

Product Categories

1-12 af 19 produkter

Projektorer

Projektorer er igang med en rivende udvikling hvad angår output og opløsning. Comtech råder idag over et stort antal Barco HDX Flex projektorer. De leveres fra 10.000 ansilumen og op til 20.000 ansilumen. Den helt store fordel ved denne maskine er, at den kan justeres i outputtet med intervaller af 2.000 Lumen. En anden fordel ved dette er, at vi kan nøjes med at tilbyde 1 maskine til vores kunder. Med den samme optik, der passer til alle projektorer. Hvis projektoren mod forventning ikke skulle kunne løse opgaven, så kan man ved hjælp af en kode skrue op og ned for outputtet på stedet.

Vi råder også over en af danmarks største udlejningsprojektorer. Barco HDQ 40.000 ansilumens projektor. Denne maskine bliver kun brugt til de aller største projekter, og er meget imponerende både i fysisk størrelse, men også i billedekvalitet og lysstyrke.

Afstand fra lærred til projektor kan være en udfordring at regne ud. Derfor anbefaler vi altid, at du ringer til os, hvis du på nogle måder skulle være i tvivl.