Truss / Motorer / Stativer

Filtre

Showing 1–12 of 41 results

Se 12/24/Alle

Product Categories

1-12 af 41 produkter

Truss / Motorer / Stativer

Truss og motorer er essentielle produkter til enhver koncert, konference eller festival. Trussen er den aluminiums konstruktion, der altid hænger over en scene, som gør at lamper og højtalere kan hænges forsvarligt op. Over trussen hænger motoren, der kommer i mange størrelser og med forskellig løftekapacitet. Hos Comtech bruger vi motorer fra Chainmaster og Lodestar. De løfter fra 320kg op til 2000kg.

Truss kommer også i forskellige dimensioner alt efter formålet. Vi har primært truss fra James Thomas og Eurotruss. Og både i den almindelig aluminiums model, men også i en pulverlakeret sort model. Den sorte truss er blevet populær de sidste par år. Så slipper man typisk for mange indækninger, hvis man vil have et rent udtryk på scenen. Størrelser og farver kan findes på de kommende sider.

Der er mange regler der skal overholdes vedrørende ophængning af truss og motorer. Hvis du på nogle måder er i tvivl om løftekapacitet eller bæreevne, skal du være mere end velkommen til at kontakte os via enten mail eller telefon.