AV udstyr

Velkommen til vores udlejning for AV udstyr.

AV udstyr omfatter alt hvad man kan komme i tanke om til en eventuel konference eller koncert. Vi er med andre ord total leverandør af tekniske løsninger til mange former for arrangementer. Udover teknisk udstyr leverer vi naturligvis også mandskab til opsætning, afvikling og nedtagning. Dermed sikrer du, at hele projektet kører på skinner og arrangementet forhåbentlig blir en succes.

Her finder du nogle af vores mest efterspurgte produkter i de nedenstående kategorier. Kan du ikke finde et specifikt produkt, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på enten 70 13 10 50 eller sende os en mail på info@comtech.dk

Hvorfor leje AV udstyr hos Comtech?

Comtech har over 20 års erfaring i, at levere det mest efterspurgte produkter på markedet indenfor AV udstyr. Vi sætter en stor ære i, at udstyret altid er 100% serviceret og funktionsdygtigt. Alt vores AV udstyr er serviceret af vores certificerede teknikere, der sørger for, at udstyret altid er funktionsdygtigt.

Og skulle der mod forventning mangle noget i leverancen, så er vi altid til at få fat i, og stræber altid efter at få eventuelle udfordringer løst hurtigst muligt.